Hvordan velge riktige engangssprøytestørrelser?

nyheter

Hvordan velge riktige engangssprøytestørrelser?

Shanghai Teamstand Corporation er en profesjonell leverandør og produsent avmedisinsk engangsutstyr.Et av de essensielle medisinske verktøyene de gir erengangssprøyte, som kommer i forskjellige størrelser og deler.Å forstå de forskjellige sprøytestørrelsene og delene er avgjørende for medisinske fagpersoner og enkeltpersoner som trenger å administrere medisiner eller ta blod.La oss fordype oss i sprøytenes verden og utforske viktigheten av å lære mer om sprøytestørrelser.

Sprøyter brukes ofte i helsevesen, laboratorier og til og med i hjem for ulike medisinske formål.De er avgjørende for å levere nøyaktige mengder medisiner, vaksiner eller andre væsker, samt for å trekke ut kroppsvæsker for testing.Sprøyter kommer i forskjellige størrelser, vanligvis fra 0,5 ml til 60 ml eller mer.Størrelsen på en sprøyte bestemmes av dens kapasitet til å holde væske, og å velge riktig størrelse er avgjørende for nøyaktig dosering og effektiv levering.

 

Sprøytedeler

En standard sprøyte består av en sylinder, stempel og spiss.Tønnen er det hule røret som holder medisinen, mens stempelet er den bevegelige stangen som brukes til å trekke inn eller drive ut medisinen.Spissen av sprøyten er der nålen er festet, og den spiller en viktig rolle for å sikre riktig administrering av medisiner.I tillegg kan noen sprøyter ha andre komponenter som en nålehette, nålnav og en gradert skala for nøyaktig måling.

sprøytedeler

Hvordan velge passende størrelser på sprøyten?

Det finnes ulike typer engangssprøyter, avhengig av formålet de brukes til.Deres forskjellige typer er definert i henhold til deres kapasitet, sprøytespisser, nålelengder og nålestørrelser.Når det gjelder å velge riktig sprøytestørrelse, må medisinske fagfolk vurdere mengden medisin som skal administreres.

 sprøytestørrelse

Mål på sprøyter:

Milliliter (ml) for væskevolum

Kubikkcentimeter (cc) for volumet av faste stoffer

1 cc er lik 1 ml

 

1 mL eller mindre enn 1 mL sprøyter

1 ml sprøyter brukes ofte til diabetiker- og tuberkulinmedisiner, samt intradermale injeksjoner.Nålemåler er mellom 25G og 26G.

Sprøyten for diabetiker kallesinsulinsprøyte.Det er tre vanlige størrelser, 0,3 ml, 0,5 ml og 1 ml.Og nålemåleren deres er mellom 29G og 31G.

insulinsprøyte (3)

 

2 mL – 3 mL sprøyter

Sprøytene mellom 2 og 3 ml brukes mest til vaksineinjeksjoner.Du kan velge sprøytestørrelse i henhold til vaksinedosen.Nålemåleren for vaksineinjeksjoner er stort sett mellom 23G og 25G, og nålelengden kan være forskjellig avhengig av pasientens alder og andre faktorer.Riktig nålelengde er svært viktig for å unngå risiko for reaksjoner på injeksjonsstedet.

 annonsesprøyte 1

5 ml sprøyter

Disse sprøytene brukes til intramuskulære injeksjoner eller kun de injeksjonene som gis direkte inn i musklene.Målestørrelsen på nålen skal være mellom 22G og 23G.

 01engangssprøyte (24)

10 ml sprøyter

10 ml-sprøytene brukes til intramuskulære injeksjoner med store volum, som krever høyere doser medisiner for å bli injisert.Nålelengden for intramuskulære injeksjoner bør være mellom 1 og 1,5 tommer for voksne, og nålemåleren bør være mellom 22G og 23G.

 

20 ml sprøyter

20 ml sprøytene er ideelle for å blande forskjellige medisiner.For eksempel å ta flere medikamenter og smelte dem sammen i en sprøyte og deretter injisere dem i et infusjonssett før du til slutt injiserer det i pasienten.

 

50 – 60 ml sprøyter

De større sprøytene på 50 – 60 ml brukes ofte med hodebunnsvenesett for intravenøse injeksjoner.Vi kan velge et bredt spekter av hodebunnsvenesett (fra 18G til 27G) i henhold til venens diameter og viskositeten til den vandige løsningen.

 

Shanghai Teamstand Corporation tilbyr et bredt utvalg av sprøytestørrelser og deler for å møte de ulike behovene til helsepersonell og enkeltpersoner.Deres forpliktelse til å tilby medisinsk engangsutstyr av høy kvalitet, inkludert sprøyter, sikrer at medisinsk fagpersonell og pasienter har tilgang til pålitelige og trygge verktøy for å administrere medisiner og utføre medisinske prosedyrer.

 

Avslutningsvis er det viktig å lære mer om sprøytestørrelser for alle som er involvert i administrering av medisiner eller oppsamling av kroppsvæsker.Å forstå de forskjellige sprøytestørrelsene og delene, og vite hvordan man velger riktig sprøyte for spesifikke medisinske oppgaver, er avgjørende for å sikre nøyaktig dosering, pasientsikkerhet og den generelle effektiviteten til medisinske behandlinger.Med ekspertisen og kvalitetsproduktene som tilbys av Shanghai Teamstand Corporation, kan helsepersonell og enkeltpersoner trygt stole på de riktige sprøytestørrelsene og delene for deres medisinske behov.


Innleggstid: Apr-01-2024