Automatisk deaktiver sprøyte godkjent av WHO

nyheter

Automatisk deaktiver sprøyte godkjent av WHO

Når det gjelderMedisinsk utstyr, denautomatisk deaktiver sprøytehar revolusjonert måten helsepersonell administrerer medisiner på.Også kjent somAD sprøyter, disse enhetene er designet med interne sikkerhetsmekanismer som automatisk deaktiverer sprøyten etter en enkelt bruk.Denne innovative funksjonen hjelper til med å forhindre spredning av infeksjonssykdommer og sikrer at pasientene får den beste kvaliteten på omsorgen.I denne bloggen vil vi gi en detaljert beskrivelse av auto-deaktiver sprøyter, de forskjellige typene som er tilgjengelige, og fordelene de tilbyr innen det medisinske feltet.

Beskrivelse av automatisk deaktiveringssprøyte

Komponenter: stempel, tønne, stempel, nål
Størrelse: 0,5 ml, 1 ml, 2 ml, 3 ml, 5 ml, 10 ml, 20 ml
Lukketype: Luer lock eller Luer slip

Materialbruk
medisinsk kvalitet PVC for sylinder og stempel, en gummistempeltupp/stempel som sikrer pålitelighet med hensyn til sprøytens forsegling, og en presisjonsnål.Sprøytehylsene er gjennomsiktige, noe som gjør at målingene kan være raske.

Typer automatisk deaktiverende sprøyter

Automatisk deaktiveringssprøyte: steril kun for engangsbruk.En innvendig mekanisme som blokkerer tønnen i sprøyten ved første gangs bruk, noe som hindrer videre bruk.

Brytende stempelsprøyte: engangsbruk kun.når stempelet trykkes ned, knekker en intern mekanisme sprøyten, noe som gjør sprøyten ubrukelig etter den første injeksjonen.

Beskyttelsessprøyte for skarpe skader: Disse sprøytene inneholder mekanismen for å dekke kanylen etter at prosedyren er fullført.Denne mekanismen kan forhindre fysiske skader og de som håndterer skarpe avfallsprodukter.

Sikkerhetssprøyte 1

Manuell uttrekkbar sprøyte: kun for engangsbruk.Trekk i stempelet hele tiden til nålen har trukket seg inn i sylinderen manuelt, og forhindrer fysiske skader på deg.Det kan ikke brukes mer enn én gang, for å forhindre risiko for infeksjoner eller forurensning.

Automatisk uttrekkbar sprøyte: Denne typen sprøyter ligner på den manuelle uttrekkbare sprøyten;nålen trekkes imidlertid tilbake i løpet via en fjær.Dette kan føre til at det oppstår sprut, der blod og/eller væsker kan sprute av kanylen.Fjærbelastede uttrekkbare sprøyter er generelt den mindre foretrukne typen uttrekkbare sprøyter fordi fjæren gir motstand.

Fordeler med automatisk deaktiveringssprøyte

Enkel å bruke og trenger ikke mye instruksjon eller opplæring før bruk.
Steril kun for engangsbruk.
Reduser risikoen for nålestikkskader og overføring av smittsomme sykdommer.
Ikke giftig (miljøvennlig).
Bekvemmelighet og effektivitet, de er sterile og rene før bruk, kan spare tid og ressurser for helsepersonell.
Overholdelse av sikkerhetsforskrifter, de fremmes av verdens helseorganisasjon.

Avslutningsvis er sprøyter med automatisk deaktivering et revolusjonerende medisinsk utstyr som tilbyr en rekke fordeler innen helsevesenet.Deres unike design og interne sikkerhetsmekanismer gjør dem til et essensielt verktøy for å forhindre spredning av smittsomme sykdommer og sikre sikker medisinadministrasjon.Med ulike typer tilgjengelig og en rekke fordeler, er det klart at automatisk deaktiverende sprøyter er en verdifull ressurs i enhver medisinsk setting.Shanghai Teamstand Corporation er en profesjonell leverandør og produsent av medisinsk utstyr, inkludert alle typer engangssprøyter,blodprøvetakingsapparat, vaskulær tilgangog så videre.Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon.


Innleggstid: 20. februar 2024